ŞEHİTLER ÖLMEZ , ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

ŞEHİTLER ÖLMEZ , ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

28.03.2024 574

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl dönümünde, canlarıyla, kanlarıyla, sarsılmaz imanlarıyla büyük bir destan yazan Aziz Şehitlerimizi anıyoruz. Çanakkale Deniz Zaferimiz kutlu olsun, kahraman şehitlerimizin ruhu şâd olsun.


Çanakkale, tarihe sığmayan bir destandır. Tarihte eşine rastlanmayan bu müstesna destan, milletimizin bu topraklarda sonsuza kadar yaşama kararlılığının tüm dünyaya ilanı olmuştur. Aziz Milletimiz,105 yıl önce bu büyük destanı yazan ve tarihin seyrini değiştiren kahramanlarımızın aziz hatıralarını yâd etmek için 18 Mart’ı Şehitler Günü ilan etmiştir.

 

Elbette bugün, Çanakkale Şehitlerinin torunları olarak bizlere düşen, kahraman ecdadımızın mirası olan bu topraklara layıkıyla sahip çıkmaktır. Çanakkale ruhunu, inancını, azmini, kararlılığını bugün de kalbimizde hissetmek, gerektiğinde ortaya koyabilmektir. İstiklalimizden ve istikbalimizden asla taviz vermemektir.


Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan Çanakkale Zaferi’nin 105. yılını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, bu topraklar için can veren Aziz Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, Kahraman Gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.


Cennetmekân şehitlerimizin ruhları şâd olsun

 

28-03-202428-03-2024