8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kurumumuzda görev yapan kadın personelimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık.

28.03.2024 245

Kurumumuzda görev yapan tüm kadınların kadınlar gününü kutladık. Kutlama programı açılışında konuşan kurum müdürümüz Süleyman AŞKIN:

Değerli kadın öğretmenlerimiz; Bugün sizlerin günü. Toplum olarak yeteri kadar değer veremediğimiz kadınlarımızın günü. Bu tür etkinliklerle, son dönemlerde yapılan çalışmalarla, en önemlisi de sizlerin cesareti ve azmi ile hak ettiğiniz değeri alırsınız inşallah. Çünkü sizler güzelliğin timsalisiniz. Anadolu’da güzellik sizinle anlatılır. Güzel kelimesi yerine kadın kelimesi kullanılır. Güzel bir eser ortaya çıktığında, güzel bir şey inşa edildiğinde “Bek gadın oldu.” denir. Saygıdeğer kadınlarımız; Saçı uzun aklı saçından da uzundur kadının. Elinin hamuruyla erkeğin yaptığı her işin altından ustaca kalkar kadın. Kadının yeri sadece evi değil, insanın yaşadığı her yerdir. Evet sizler; kadınlar hakkındaki ezberleri bozdunuz. Sizler gün içerisinde anne olursunuz, eş olursunuz, evlat olursunuz. İşveren, işçi, aşçı, öğretmen, kursiyer olursunuz. Her roldesiniz. Bu nedenle kadın mucizedir. Bulunduğu her yerde , dokunduğu her nesnede mucizeler yaratır. Her anlamda mucizeler yaratan siz değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

dedi. Yapılan kutlamada kurum idarecileri tüm kadın çalışanlarımıza günün anısına birer boncuk kolye hediye etti. Aynı zamanda günün anısına pasta kesildi ve program sona erdi.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024